Lifestyle fotoshoot

lifestyle fotoshoot

De mooiste foto’s zijn spontaan! Ze laten die echte schaterlach, verbazing of blijdschap zien. Daarom is een lifestyle fotoshoot een uitje waarin ik als fotograaf de toffe momenten vastleg. De fotoshoots zijn te houden op een locatie naar jou keuze. We spreken af op het strand, in de duinen, in het bos, het park, of andere locatie naar jou keuze. Hier kunnen jullie een ontspannen wandeling maken of laten de kinderen fijn spelen. Af en toe geef ik een aanwijzing en maak ik mooie foto’s van jullie gezelschap! Vind je het prettiger om de fotoshoot bij je thuis te houden dan is dat uiteraard ook mogelijk!

FOTOSHOOT PAKKETTEN

Op deze pagina vind je verschillende fotoshoot pakketten, zo is er voor ieder wat wils! Bij grotere gezelschappen adviseer ik om een ruimer fotoshoot pakket te boeken die langer duurt. Dan is er voldoende ruimte om iedereen apart én samen op de foto te zetten. Heb je een groot gezin en twijfel je welk pakket je moet kiezen? Neem dan contact met me op en we bekijken samen de mogelijkheden.
Mocht er geen pakket tussen zitten die bij je wensen past, neem dan gerust contact met me op!

MIJN WERKWIJZE

Iedere fotograaf werkt op zijn eigen manier, zowel tijdens als na de fotoshoot. Zo hecht ik meer waarde aan kwaliteit dan kwantiteit en vind ik dat de nabewerking een belangrijk onderdeel vormt in het proces van het maken van de perfecte foto.
Lees hieronder meer over mijn werkwijze en kijk zelf of ik als fotograaf bij jou pas!


Fotoshoot foto's

LESS IS MORE

Ik bied geen fotoshoots aan waarbij je enorm veel digitale kiekjes krijgt. Tijdens de fotoshoot nemen we samen de tijd om een selectie geweldige foto’s te maken. Daarna halen we uit deze selectie de krenten uit de pap!

Binnen 48 uur kun je in je online galerij al een preview van de fotoshoot verwachten. Binnen 2 weken staan alle foto’s online. Je kiest zelf je favoriete foto’s uit, waarna je deze in hoge resolutie toegestuurd krijgt.

Mocht je toch meer foto’s willen dan dat er in je pakket zitten, dan kan je je pakket achteraf altijd nog uitbreiden!

Fotoshoot nabewerking

PROFESSIONELE NABEWERKING

Ik heb al ruim 15 jaar ervaring met grafische beeldbewerking. De foto’s worden met zorg en aandacht nabewerkt zodat ze tot in de details perfect zijn en de juiste sfeer uitstralen.

Op de dag van de shoot een gesprongen adertje in je oog, een springerig plukje haar of een last van een irritante muggenbult? Kleine tijdelijke oneffenheden retoucheer ik standaard voor je, zonder extra kosten. Daar hoef jij je tijdens de shoot niet druk over te maken.

Fotoshoot tijd

GEEN TIJDSDRUK

Veel mensen vinden een fotoshoot spannend of zelfs ongemakkelijk. Met als gevolg een serie foto’s die stress en ongemak uitstralen. Super zonde, want dit hoeft echt niet!

Mijn fotoshoots worden ruim gepland en hebben standaard 30 minuten uitlooptijd. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen, we maken een feestje van de fotoshoot! Een leuke en ontspannen fotoshoot levert immers de mooiste foto’s op!

Tarieven lifestyle fotoshoot

STANDAARD
bij je thuis of op locatie


€ 150,-

Fotoshoot van ± 30-60 minuten

8 digitale nabewerkte foto’s in hoge resolutie

Preview binnen 48 uur

Professionele nabewerking

Online fotogalerij

Kies zelf je favoriete foto’s uit!

UITGEBREID
bij je thuis of op locatie


€ 200,-

Fotoshoot van ± 60-90 minuten

16 digitale nabewerkte foto’s in hoge resolutie

Preview binnen 48 uur

Professionele nabewerking

Online fotogalerij

Kies zelf je favoriete foto’s uit!

COMPLEET
bij je thuis of op locatie


€ 250,-

Fotoshoot van ± 90-120 minuten

24 digitale nabewerkte foto’s in hoge resolutie

Preview binnen 48 uur

Professionele nabewerking

Online fotogalerij

Kies zelf je favoriete foto’s uit!

EXTRA INFORMATIE


OVER DE TARIEVEN

PRIJZEN ZIJN:

  • Inclusief BTW.
  • Exclusief eventuele parkeerkosten.
  • Inclusief reiskosten binnen een afstand van 20 km van Hellouw.
    Daarbuiten geldt een reiskostenvergoeding van €0,35 per kilometer.
UITBREIDEN PAKKET

Zie je in je online gallerij meer foto’s die je zou willen bestellen dan dat er in je pakket zitten? Voor €7,50 extra per foto kan je deze bijbestellen!