FOTOGRAFIE WOrkShopS


Fotograferen leer je door te doen! Daarom ga je tijdens een fotografie workshop vooral veel fotograferen!
Alle soorten spiegelreflex- en systeemcamera’s zijn geschikt. Ook een compactcamera waarbij je zelf de ISO / sluitertijd en diafragma in kunt stellen is perfect. Het maakt niet uit of je een nieuw of ouder model camera hebt.

KLEINE GROEPEN

Een fotografie workshop is maximaal met 2 personen. Doordat de workshops op kleine schaal worden gegeven wordt je persoonlijk begeleidt op jouw niveau. Ook is er alle tijd voor al je vragen. Hierdoor kun je het maximale uit de workshop halen!

Camera

PRAKTIJKGERICHT

De workshops zijn altijd praktijkgericht, dat betekent dat we de theorie zo veel mogelijk in de praktijk gaan toepassen. Dit maakt de workshops interactief en het zorgt ervoor dat de theorie veel makkelijker te begrijpen is!

OOK VOOR BEGINNERS

De workshops worden in een ontspannen tempo gegeven op jouw niveau. Je leert zonder (onnodige) moeilijke vaktermen je fotografie vaardigheden verder ontwikkelen. Of je nu een absolute beginner bent of al wat langer fotografeert.

WIST JE DAT?

Je niet de nieuwste of duurste camera hoeft te hebben om mooie foto’s te maken?
In mijn portfolio staan enkele foto’s die ik met een instapmodel spiegelreflexcamera (Nikon D3300) heb gemaakt! Kan jij ze ontdekken?
Fotografie Workshop / Cursus macrofotografie volgen bij NOW Fotografie in Gelderland.

Workshop Macrofotografie


Pracht en praal in het klein!
Ga mee en beleef deze wonderschone wereld waar meer te zien is dan je voorheen had gedacht!

Lees verder >>

Fotografie Workshop / Cursus Landschapsfotografie volgen bij NOW Fotografie in Gelderland.

Workshop Landschapsfotografie


Geniet van de mooie landschappen die de Betuwe te bieden heeft. De workshops starten lekker vroeg zodat we gebruik kunnen maken van het mooie ochtendlicht!

Lees verder >>

Fotografie Workshop / Cursus fotobewerking volgen bij NOW Fotografie in Gelderland.

Workshop Fotobewerking


De kers op de taart noem ik het: fotobewerking/nabewerking. Het geeft vaak net dat beetje extra wat je foto’s naar een hoger niveau kan tillen!

Lees verder >>

Fotografie Workshop / Cursus fotografie voor beginners volgen bij NOW Fotografie in Gelderland.

Workshop Start met fotografie


Speciaal voor beginners! In mijn praktijkgerichte workshop neem ik je mee op ontdekking in de wereld van fotografie! Niks geen saaie kost, we gaan lekker veel fotograferen!

Lees verder >>

Fotografie Workshop / Cursus Dierenfotografie volgen bij NOW Fotografie in Gelderland.

Workshop Dierenfotografie


Als er iets is waar je geduld voor nodig hebt dan is het wel (huis)dierenfotografie. Ik leer je om meer succes te hebben om jouw favoriete (huis)dier op de foto te zetten!

Lees verder >>